Hajnóczysok a mezei futás vármegyei diákolimpián

Március 19-én a szolnoki sportrepülőtéren, Szandaszőlősön rendezték meg a futószámok közül is a legnehezebb versenyszámot, a mezei futást. A nehéz, hepehupás terepet tovább nehezítette a hideg és szeles idő, ami igencsak próbára tette a több korcsoportban nevezett közel 500!!! versenyzőt. Murphy törvénye, hogy a héten csak ezen a napon volt ilyen kemény az időjárás. A mieink közül öten vágtak neki a versenynek, 4 triatlonos : Haller Noémi (10.a), Mihalik Szilárd (10.a), Juhos Mihály (9.a), Danku László Botond (10.a) /Martfűi Úszó és Triatlon Klub/, és hobbi futónk, Sinka Máté Róbert (11.c).

Noémi 4 km-en versenyzett és a népes indulók között a középmezőnyben végzett. Mihalik Szilárd és Danku Botond 4,5 km-en versenyeztek, Boti az értékes 8. helyet csípte meg, Szilárd pedig a középmezőnyben tudott célba érni, remek helytállásáért ő is külön dicséretet érdemel. Mátéra is hihetetlen büszkék vagyunk, hiszen egy nagyon erős, versenysportolókkal teletűzdelt mezőnyben a 7. helyezést szerezte meg. Juhos Misi viszont egy számunkra fényes bronzéremmel tette fel az i-re a pontot, ami ráadásul azt jelenti, hogy általa a Hajnóczy is képviselteti magát az országos döntőn Gödöllőn, április 10-én.

Gratulálunk a csapatnak, öröm volt nekik szurkolni, és együtt örülni az eredményeknek.

Köszönjük triatlonos tanulóink edzőjének, Kovács Péternek (volt tanítványunk és most már testnevelő kollégánk) a felkészítő munkáját. Misi, hajrá az országos döntőben!

Tógyer Ferenc

testnevelő, versenyeztető kísérőtanár

Köszönjük a képeket Juhos Mihály szülőnek.

További képek az iskola facebook oldalán megtalálhatók: https://www.facebook.com/hajnoczyg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük