Vármegyei bajnokok leány focistáink

Újra az országos döntőben a Hajnóczy!

Leány labdarúgóink megismételték tavalyi szenzációs eredményüket: a területi fordulóról továbbjutva megnyerték a Diákolimpia vármegyei döntőjét, amelyet április 26-án rendeztek Rákóczifalván.

A döntőben először a jászberényi Szent József csapatánál bizonyultak a lányok jobbnak ((2-1), gólszerzők: Hegedűs Anna, Való Vivien), ezt követően pedig a MÁV-os focistákat felsorakoztató Verseghy ellen kellett megküzdeniük. Ezt az akadályt is sikerrel vették a lányok ((3:1), gólszerzők: Való Vivien 2, Hegedűs Anna), és a másik három csapat egymás ellen vívott mérkőzéseinek eredményeképpen az utolsó meccset a Varga Katalin Gimnázium csapatával már tét nélkül játszhatták a hajnóczysok. Nem meglepő, hogy nem voltunk szomorúak még akkor sem, amikor az utolsó pillanatban egy öngóllal alulmaradtunk ezen a mérkőzésen ((2:3), gólszerzők: Való Vivien, Pap Réka). Az aranyérem ugyanis ennek ellenére is a mi lányaink nyakába került a nap végén.

A gólszerzők listájára Bagi Barbara is feliratkozott még a területi fordulón, és külön kiemelendő Molnár Nikolett kapusteljesítménye, aki az összes eddigi mérkőzésen szenzációs védésekkel járult hozzá az újbóli sikerhez.

Nagyon büszkék vagyunk tehetséges sportolóinkra és az őket versenyeztető Cseuz Alexandra testnevelő tanárnőnkre, hatalmas dicsőség az iskolánknak, hogy egymást követő két évben a Hajnóczy képviselheti vármegyénket a 3 napos országos döntőn, amelyet idén május 17-19-ig rendeznek Zalaegerszegen.

Csapatunk tagjai: Való Vivien Lorina (9.c), Hegedűs Anna Katalin (11.c), Kabai Karolina (11.c), Pap Réka (11.c), Zajacz Barbara (11.c), Katona Ramóna Tünde (11.a), Papp Zsanett (11.a), Bagi Barbara (12.c), Molnár Nikolett (12.c)

További képek az iskola facebook oldalán megtalálhatók: https://www.facebook.com/hajnoczyg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük