“International Day of Military Sports”: közös futás a katonákkal

Február 17-én a Nemzetközi Vezető Sporttanács megalakulásának évfordulója alkalmából került megrendezésre az International Day of Military Sports elnevezésű esemény, amelynek során a katonák világszerte minden évben egy napon futnak.

A Magyar Honvédség Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka, Dr. Bali Tamás ezredes úr iskolánk honvéd kadét tanulóit is meghívta a közös futásra. Az érdeklődő kadétok Cseuz Alexandra tanárnő vezetésével ezáltal részt vehettek a laktanya területén tartott programon, és a katonákkal, köztük a Helikopterdandár Művelettámogató Zászlóaljának honvédelmi nevelő referensével, az iskolánkat is patronáló Hirtné Ivanics Marianna zászlóssal együtt 4 km-es távot teljesítettek.

Minden ehhez hasonló esemény remek lehetőséget biztosít tanulóink számára arra, hogy betekintést nyerhessenek a honvédség világába, mely a pályaválasztásukat is nagyban segíti.

Az első képen a Helikopterdandár hivatalos oldalán is megjelent fotó látható, amelyen iskolánk tanára és diákjai a Jendrassik kadétjaival és Hirtné Ivanics Marianna zászlóssal közösen szerepelnek.

10.c: Baczkó Patrik Antal, Biró Zoltán Bence Hegedűs Anna Katalin, Magyar Gréta, Radics Olivér, Sinka Máté Róbert; 11.c: Csomor Vivien Letícia, Musza Melinda

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük